събота, 29 септември 2018 г.

Слънчеви усмивки

Направих тази картичка с морски мотиви, навяваща носталгия по отминаващото лято за Crafteezee. Използвах красивите хартии на Mintay-Marina






вторник, 25 септември 2018 г.

Арт журнал 2- 2 в 1

В последните няколко месеца все по-често попадам на клипчета за една много интересна техника наречена "Fluid Painting". Преди около месец си взех необходимите продукти за проба, но все не успявах да стигна до тях.
Като всяко нещо ново, се оказа, че съвсем не е толкова лесно, както изглежда в клиповете. Изобщо не успях да постигна идеята, която имах. А това, което показвам е 3-ти опит. Обичам много да се мацам с акрилни бои, но медиума лепне и мирише ужасно, така че със сигурност не е нещо, с което бих се клепала всеки ден. Но пък беше интересно и отново отново ще опитам.
Та така 2 в 1 защото осъществих една от заплануваните си идеи с цитат за страничка и опитах нова техника.




Art Playground-September Play - Oh Blessed Mistake


четвъртък, 20 септември 2018 г.

Арт журнал 2-Есен

Макар да съм все още на лятна вълна, пожълтелите листа в парка ми напомнят, че есента е на прага.
Вдъхновена от една страница на Anna-Karin и няколко листа откъснати от дърветата, докато се разхождахме, се появи тази есенна страница. Тя е моето вдъхновение за Картичкофурийско предизвикателство 375-"Есенни фантазии", зададено от Ели.




Снимах клип докато правих страничката. Това, което липсва в него са последните щрихи, нанесени с бял гел химикал. Гледайки я на следващия ден преди да направя снимките, реших че нещо ми липсва и ги нанесох тогава.



сряда, 19 септември 2018 г.

ATC-Ключове

Дванадесетата Национална Картичкофурийска среща наближава. Аз за съжаление отново ще я пропусна, но пак моите ATC-та ще отпътуват към Благоевград, този път заедно с нашата картичкофея Валентина.
Тъй като съм ATC пристрастена, просто не мога да пропусна да не Ви напомня за Картичкофурийско предизвикателство 374 на  нашата картичкофея Ели-Усмихната Сръчковка.


Намерих няколко захвърлени стари ключа в стаята на моят син и като добър крафтър си ги прибрах.😃 Бързо намерих приложение на 2 от тях.






Покажете ни Вашите ATC-та тук. Крайният срок за участие е 23,59 ч. на 5 октомври 2018 г., събота.

SASPC September 2018 Challenge

събота, 15 септември 2018 г.

понеделник, 10 септември 2018 г.

Винтидж плик

Плик за паричен подарък, който направих за моята стринка. Използвах красивите хартии на 13@rts-"На разсъмване". Много нежна комбинация се получи с изрязани цветя и направени от фоумиран.






четвъртък, 6 септември 2018 г.

Арт журнал 2-корици

Честито Съединение!

И така... кориците за журнал номер 2 са вече готови. Вдъхновението дойде толкова спонтанно. Харесах свежата палитра на Card Mania. Докато се чудех какво да направя по нея, попаднах на тези страхотни тагове. Веднага си представих кориците с ръждясали зъбни колела и тези ярки цветове.
Парафразата "Ако вдъхновението те посети, трябва веднага да зарежеш всичко и да му се отдадеш напълно.",по „Карлсон, който живее на покрива“, се съчета идеално с идеята ми за журнала. 






Металните ъгли минах на места с 2 вакси на Prima Marketing/Finnabair Art Alchemy Antique Brilliance Wax - Fire Ruby и Art Alchemy Metallique Wax - Aged Brass.






събота, 1 септември 2018 г.

Crafteezee Shop

От днес съм част от дизайнерския екип на Crafteezee Shop. В началото на всеки месец има ново предизвикателство, така че ще се радваме да се включите в него. Освен това,  почти всеки ден може да видите нов вдъхновяващ проект на някой дизайнер от талантливия ни екип.
Темата на предизвикателството този месец е "Всичко е позволено"




Материалите, които използвах можете да намерите в Crafteezee.co.uk:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails