събота, 9 януари 2021 г.

Арт Журнал 4-Начало

Тази година си обещах да чета повече книги. Миналата година по време на първия локдаун успях да се пречупя и прочетох няколко книги в електронен вариант. Не е същото, като да ти шумолят страниците на истинската книга между пръстите, да ти замирише на хартия, но е по-добре от никаква. И все пак продължавам да предпочитам традиционните книги. Затова посветих първата страница от Арт Журнал 4 на четенето.

Използвах хартии на Craft O' Clock-Vintage Treasure.More Than Words Challenge-JANUARY 2021 Main Challenge - BEGINNINGS and WASHI TAPE /"Beginning" - Start of a new Art Journal and the inscription "beginning..." in Bulgarian/ Simon Says Stamp Wednesday Challenge-Something New /Start of a new Art Journal, new papers, and a new washi tape./

Simon Says Stamp Monday Challenge-Use a New/Unused Product /New papers and a new washi tape./

събота, 2 януари 2021 г.

Mixed Media Academy Challenge-January 2021

Честита Нова Година! Бъдете здрави и щастливи!

През ноември миналата година ме поканиха да стана част от екипа на Mixed Media Academy Challenge. Ето, че дойде време за първото предизвикателство за 2021 г.


Нова година - нов късмет и надежда за нещо по-добро. Това е моят нов Art Journal за 2021 г. 
Вдъхнових се от цветовете на дъската за януари. Напръсках с 2 вида спрей плата, заших кориците и боядисах с акрилни бои елементите от бирен картон. Използвах хартии на Stamperia и избрах страхотен таг със слон. Използвах всички цветове от палитрата, защото те наистина се съчетават много красиво.


Може да се включите в предизвикателството като направите микс медия проект, като използватепоне 3 цвята от палитрата, като допълнително може да използвате бял и черен. Може да използвате за вдъхновение и елементите от дъската. Не се допускат картички, тагове и ATC-та. Цитатът за януарското предизвикателство е „НАДЕЖДАТА расте навсякъде“. Искаме да знаем какво се надявате да внесе Новата Година или Вашата надежда за бъдеще или какво означава за Вас надеждата. Тук може да прочетете всички правила. Предизвикателството ни е отворено за целия свят. Нашите спонсори предлагат страхотни награди.

сряда, 30 декември 2020 г.

Чао 2020г.!

С тази картичка, която направих за моето късметче от коледната размяна на Картичкофурии, Ви казвам "Чао!" за тази необичайна 2020 г. Бъдете здрави и до скоро!

понеделник, 28 декември 2020 г.

Junk Journal 5

За първи път правя Джънк Журнал за някой извън крафт средите. Поръчителката пожела да е нещо между тефтер и албум, а и много хареса този тип журнали.
Използвах хартии на Mintay Papers-"Homemade".Отново състарих някои от страниците. Този път само с кафе и канела. Намирането на подходяща панделка се оказа проблем по магазините, тъй като заради пандемията нямат нови цветове и повечето им запаси са изчерпани. И въпреки че купих една, която в магазина ми се стори подходяща, все пак в моите намерих друга, която се съчета по-добре. Металните ъгълчета минах с вакса Rose Gold на Prima за да им придам розов цвят.
Може да го разгледате целия отвътре.


неделя, 27 декември 2020 г.

Блясък

Бляскава картичка, за която използвах част от страхотните изненади получени от Бо, заедно с една от последните ми поръчки.
Simon Says Stamp Wednesday Challenge-Sparkle and Shine

петък, 25 декември 2020 г.

Коледна елхичка

Честито Рождество Христово! Бъдете здрави, смирени и се обичайте!
Преди няколко седмици една моя любима крафт фея Seasalt Craft Studio, беше показала страхотни елхички от плат. Вдъхновена от нея направих мой вариант.
сряда, 23 декември 2020 г.

Таен Дядо Коледа

Както писах в по-предна публикация, тази година се вклучих в няколко размени. Още една на Ем за таен Дядо Коледа. Към подаръчето, което представляваше крафт материали, изпратих и тази картичка. Много исках да направя такава с натрупани изрязани елементи от хартиите на Mintay. 


Коледната звезда и захарното топче /няма идея как се наричат тези топчета/ съм ги правила аз.Simon Says Stamp Monday Challenge-Celebrate!

"Свободное творчество с ножами ScrapMan" #scrapman_st12


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails