сряда, 8 юли 2020 г.

Микс медиа ATC-та

Покрай предните ATC-та с морски кончета ми се прокрадна идея за такива със зъбни колела. В ценъра използвах капачки от сайдер, които сплесках. А клипа може да видите и колко лесно се почистват от гумираната част от вътрешната им страна.


понеделник, 6 юли 2020 г.

Fantasy Design Team Call

Кандидатствам отново за дизайнерския екип на Fantasy Dies.
Казвам се Маргарита Маринова /Маги/, на 37 г. Аз съм  от  България и съм родена в град Русе.
Правя картички, албуми, тефтери и микс медия проекти над 10 г. Харесвам продуктите на Fantasy и ще се радвам ако съм част от дизайнерския им екип.


Това са част от любимите ми проекти, направени през изминалата година.


My personal Facebook profile:   https://www.facebook.com/margarita.marinova.16  


My Instagram:   @maggiemarinova

Email:   magitmarinova@gmail.com

събота, 4 юли 2020 г.

Просто така

По време на извънредното положение бях загубила желание да правя картички. В последните няколко седмици, обаче, то се завърна и вече направих няколко за определени поводи. Тази дори я направих без повод, просто защото бях вдъхновена от рецептата на Finnabair.

четвъртък, 2 юли 2020 г.

Картичкофурийско предизвикателство 411-"Лятна свежест"

Новото Картичкофурийско предизвикателство е "Лятна свежест". Освен това, този месец има и свежа цветова палитра, към която трябва да се придържаме. Аз съм голям фен на цветните палитри. Често си търся такива, особено когато ме е напуснало вдъхновението. 


Този месец спонсор ни е Crafetaria, а ето и свежата цветна поалитра, с която Тони-Miss Emerald ни предизвика.

сряда, 1 юли 2020 г.

Моето творческо кътче

Днес съм Ви подготвила една по-различна публикация. Каня Ви да рзгледате моето творческо кътче. Аз много обичам да гледам подобен тип видеа. Заснемането му обаче се оказа не толкова лесно. Притеснениято да застана с лице пред камерата оказа влияние и дори след повторно заснемане сякаш често си губех мисълта. Въпреки това се надявам да Ви е интересно.


четвъртък, 18 юни 2020 г.

Фамилен арт журнал "Синьо лято"

Скоро разглеждах стари снимки и се сетих за една от любимите ми семейни почивки. Мястото не беше нищо особенно, записахме се в последния момент заедно с още две приятелски семейства и беше кратка ваканция, но пък изкарахме много приятно.
Всички двойки имаме по една снимка на това дърво, заседнало на брега. За нашата реших да направя стараница от фамилния ми арт жутнал.
Това е още едно вдъхновение от мен за Картичкофурийско предизвикателство 410 "Синьо лято". Знаете спонсор този месец ни е м-н "Крафт нещица", от където са разкошните хартии на Mintay, които обожавам. Този път има и видео с процеса на работа. В описанието под клипа съм оставила линкове на всички използвани продукти, които може да намерите в м-н "Крафт нещица".


Simon Says Stamp Wednesday Challenge-Summer Fun

Fantasy-Галерия юни /
Шестеренка, Fantasy Swirl Surprise dies/вторник, 16 юни 2020 г.

ATC-Морски свят

Въпреки дъждовното време, аз съм вече на лятна и морска вълна.
Тези АТС-та с дъх на море станаха много свежи. Морските кончета рязах на ръка, защото времето не ми позволи да ида до приятелка да ми нареже, а идеята вече настойчиво напираше в главата ми.

вторник, 2 юни 2020 г.

Картичкофурийско предизвикателство 410-"Синьо лято"

Здравейте! Време е за ново Картичкофурийско предизвикателство 410. Темата е "Синьо лято". Предизвиква ни Валентина Василева. Спонсор е моето любимо магазинче "Крафт нещица". Там може да намерите продуктите на Prima Marketing, фоумиран, шаблоните за изразване на Fantasy, които съм използвала.


Нали сте виждали снимки от Мароко с красиви, ярки цветове? Или пък боядисаните в различни цветове къщи на о. Бурано? Всички те бяха моето вдъновение. Точно така си представям лятото, ярко и пъстро, с много цветя. Освен това, отдавна бях хвърлила око на тази страхотна арка, която имам от Мариана Кандилова, но не й намирах място по проектите си, до сега.
Розовото цвете трябваше да е с много по-наситен цвят, но боичката попи във фоумирана и като изсъхна цвета стана малко убит.


За допълинително вдъхновение използвах и тази готова палитра, която видях в Pinterest.

              
Това е от мен. Надникнете в блога на Картичкофурии, за да видите и другите вдъхновения от нашите картичкофеи, и ни покажете Вашето "Синьо лято".

Simon Says Stamp Wednesday Challenge-Anything Goes

сряда, 27 май 2020 г.

Дървени ATC-та

От няколко седмици ми се въртеше идея за ATC-та върху дървени шайбички. Съвсем семплички, но пък много симпатични станаха. Използвах трите си любими щанци за изрязване - 2 щанци на Fantasy Dies "Булавки" и "Шестеренка", и  Sizzix "Faceted Heart".

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails