сряда, 29 юли 2020 г.

Готварски тефтер в розово и зелено

Струва ми се, че за първи път правих готварски тефтер за дете. Този беше за една госпожица на 11 г. Задължително бе да преобладава розовия цвят, а другото бе по моя преценка. Аз избрах да съчетая със зелено, защото комбинацията е много свежа.





четвъртък, 23 юли 2020 г.

Четка за Емо

Когато правих четките за размяната, моите деца пожелаха да направя и за тях. Днес Ви показвам четката за моят син. И друг път съм споделяла, че той е музикант. Преди време пожела да ну взема сол ключа, който виждате на четката, като ме помоли да му го украся по някакъв начин. Аз дълго време отлагах, защото не ми идваше идея как да го направя. Обаче, когато пожела четка, веднага се сетих за него.






Разбира се има четка и за дъщеря ми, която ще Ви покажа скоро.


петък, 17 юли 2020 г.

Фамилен Арт Журнал -Усмивки от старите ленти

Това са баба и дядо, а бебето е моят баща. Много обичам черно бели снимки, но съжалавям, че тази е такава, защото дядо имаше страхотни сини очи, които не могат да се видят на тази снимка.


Използвах хартии на Mintay от колекцията Love Letters. 


Не се вижда добре на снимката, но малките дантелени салфетки и птичката минах с любимата ми вакса на Prima Marketing-Art Alchemy Opal Magic Wax-Vintage Silk.



Finnabair-July Art Recipe /Wax, Finnabair Stamps, Micro Beads/


вторник, 14 юли 2020 г.

Микс Медиа Пано

Аз имам много любими дизайнери. Сред нас има толкова талантливи хора, че просто не мога да избера 1 и да кожа: "Това е най-любимият ми.". 
Дорота е сред тях. Харесвам стила й, лекотата, с която успява да съчетае толкова много елементи и да не стои претрупано, а нежно и елегантно. Тя ме вдъхнови ме с това прекрасно пано.
Картинката, която използвах е безплатна от Prima. Бях я оцветила още по време на извънредното положение. След като видях паното на Дорота, реших че ще я сложа на пано, ще има цветя, но нещо цветово не можех да си я представя. Когато видях палитрата предложена от Тони за 
Картичкофурийско предизвикателство 411-"Лятна свежест", веднага извадих боичките.



Надявам се да Ви е интерсно видеото.






Mixed Media Place-June 2020 challenge /flowers, blue and green colors/



сряда, 8 юли 2020 г.

Микс медиа ATC-та

Покрай предните ATC-та с морски кончета ми се прокрадна идея за такива със зъбни колела. В ценъра използвах капачки от сайдер, които сплесках. А клипа може да видите и колко лесно се почистват от гумираната част от вътрешната им страна.






понеделник, 6 юли 2020 г.

Fantasy Design Team Call

Кандидатствам отново за дизайнерския екип на Fantasy Dies.
Казвам се Маргарита Маринова /Маги/, на 37 г. Аз съм  от  България и съм родена в град Русе.
Правя картички, албуми, тефтери и микс медия проекти над 10 г. Харесвам продуктите на Fantasy и ще се радвам ако съм част от дизайнерския им екип.


Това са част от любимите ми проекти, направени през изминалата година.










My personal Facebook profile:   https://www.facebook.com/margarita.marinova.16  


My Instagram:   @maggiemarinova

Email:   magitmarinova@gmail.com

събота, 4 юли 2020 г.

Просто така

По време на извънредното положение бях загубила желание да правя картички. В последните няколко седмици, обаче, то се завърна и вече направих няколко за определени поводи. Тази дори я направих без повод, просто защото бях вдъхновена от рецептата на Finnabair.





четвъртък, 2 юли 2020 г.

Картичкофурийско предизвикателство 411-"Лятна свежест"

Новото Картичкофурийско предизвикателство е "Лятна свежест". Освен това, този месец има и свежа цветова палитра, към която трябва да се придържаме. Аз съм голям фен на цветните палитри. Често си търся такива, особено когато ме е напуснало вдъхновението. 


Този месец спонсор ни е Crafetaria, а ето и свежата цветна поалитра, с която Тони-Miss Emerald ни предизвика.

сряда, 1 юли 2020 г.

Моето творческо кътче

Днес съм Ви подготвила една по-различна публикация. Каня Ви да рзгледате моето творческо кътче. Аз много обичам да гледам подобен тип видеа. Заснемането му обаче се оказа не толкова лесно. Притеснениято да застана с лице пред камерата оказа влияние и дори след повторно заснемане сякаш често си губех мисълта. Въпреки това се надявам да Ви е интересно.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails