събота, 19 октомври 2019 г.

Детска картичка с видео урок

Здравейте всички! Днес съм Ви подготвила кратък видео урок стъпка по съпка за една картичка. Използвах хартии на Mintay, прекрасните щанци цветя на Lady E, Scrapman щанца и перли.сряда, 16 октомври 2019 г.

Картичкофурийско предизвикателство 401- "Магичното около нас"

Здравейте! Ето я първата ми коледна картичка за тази година. Поводът е Картичкофурийско предизвикателство 401-"Магичното около нас". Задава ни го Сиси Тодорова.
Най-магичното време от годината, за мен, е Коледа. Бяла снежна покривка, домашен уют, аромат на канела, писма до дядо Коледа, подаръци... това е моята "Коледна магия".


сряда, 9 октомври 2019 г.

Art Journal 2-Steampunk girl

Страница направена на един дъх. Вдъхнових се от снимката, която намерих тук.
За основа използвах парче тънко велпапе. Върху него залепих тишу хартия и покрих с черно гесо. Добавих релеф с кракъл паста и отгоре напръсках с Lindy's Gang Smoky Sapphire Vintage Spray.

Всички елементи от бирен картон направих ръждиви. Накрая "изкарах" релефа с вакса на Prima-White Gold.понеделник, 7 октомври 2019 г.

събота, 5 октомври 2019 г.

Сватбено

Здравейте! Честит празник на всички картичкотворящи!
Днес Ви показвам още една сватбена картичка. 

Избрах отново хартиите от колекцията на Mintay Marry me. Украсата е семпла, но много нежна. Комбинирах отворени рози и цветя от фоумиран. Добавих Pleated Ruffle Tulle Trim и Fantasy Chipboard.
Simon Says Stamp Wednesday Challenge-Think Pink
Fantasy-Галерея октября /502-Fantasy Chipboard Spring 2/

ScrapMagia-ru-Доска Вдохновения /цветя, дантелена салфетка, палитра/

четвъртък, 3 октомври 2019 г.

Картичкофурийско предизвикателство 400 - Картичка за благодарност

Новото Картичкофурийско предизвикателство този месец е на тема "Картичка за благодарност". Спонсор на предизвикателството е магазин "Хела".
В България не са чак толкова популярни картичките за благодарност, но аз смятам, че е много хубаво да подаряваме такива. Можем да сме благодарни за толкова много неща, на толкова много хора. "Благодаря!" за лекаря, който ни е излекувал, за учителя, който ни е научил, а защо не за приятеля, който е бил до нас в труден момент.
Моето вдъхновение, картичка за благодарност към сестрите и лелките в яслата на дъщеря ми.
четвъртък, 26 септември 2019 г.

ATC-Механика

Зъбни колела, метални и от бирен картон, малко боклучета, боички и ето ги новите ми механични ATC-та. 

Металните елементи са на Mitform Castings, елементите от бирен картон на Студио Кики, а стикерите на Картишок. Какви боички съм използвала, може да видите във видеото.Картишок-MMП 42 ATC или творческа визитка
Simon Says Stamp Wednesday Challenge-Anything Goes
Lindy's Challenge-September 2019 combo

събота, 21 септември 2019 г.

Art Journal 2

Има много прекрасни дизайнери, които често ме вдъхновяват. Днес споделям с Вас нова страница от моя арт жутнал. За нея се вдъхнових от Anastasia Korvyakova. Избрах снимка на мен и моята дъщеря, най-вече заради страхотните пеперудени крила на Tim Holtz, които наскоро си купих.
Използвах хартии от Mintay Life Stories. Изрязах врата от колекцията Mintay Secret Place. Добавих 13 Arts Aqua Numbers Transparent Foil, хартиени елементи изрязани със щанци на Scrapman и Fantasy. Печатите са на Prima. Накрая добавих няколко от разкошните цветя, изрязани със щанци на Lady E.


сряда, 18 септември 2019 г.

ATC-Нощ и ден

Знаете колко обичам да правя ATC-та, но нещо напоследък бях загубила вдъхновение за тези толкова сладки картичко-визитки. Една сутрин просто се събудих с тази идея за ATC-Нощ и ден. Извадих фигурките от полимерна глина, които бях направила преди месец с новия си /тогава/ молд на Prima и ги наредих по картончетата. Омазах се доволно в сини боички и ето ги моите ATC-та.четвъртък, 12 септември 2019 г.

Рецептите на шеф Крумов

Тефтер за рецепти за един млад бъдещ шеф готвач. За него ми казаха, че е карал няколко стажа в ресторанти със звезди Мишлен и затова реших основния акцент да са звездите.Стри ми се неуместно аз да надписвам разделите, затова с поръчителката решихме да сложа табелки с празни места и той сам да си ги надпише. 
LinkWithin

Related Posts with Thumbnails