четвъртък, 27 август 2020 г.

Фамилен атр журнал-Баба


Баба я помня, че ходеше все със забрадка.Това е една от малкото снимки, на които не е. 

Цветната палитра на Finnabair за август ми се стори много подходяща за тази снимка. Много ми харесва как се получи, а процеса на работа може да проследите във видеото.









Finnabair-August Art Recipe /Stencils, Glitter-liquid enamel dots covered with glitter/

More Than Words Challenge-CHILL OUT and SKETCH /create and CHILL OUT/


вторник, 25 август 2020 г.

Четка за Ева

След четката за моя син е време на покажа и тази за дъщеря ми. Тя си избра в ценъра да има балерина. Въпреки че, все се опитвам да избягам от шаблона "розово за момиченце", на нея й е много любим цвят, затова изобщо не се колебах с избора на цветове.




сряда, 19 август 2020 г.

Бебешка картичка

Отдавна не бях правила бебешки картчки. Приятелка ми писа, че станала леля и иска да й направя картичка за изписването на бебчето. 







петък, 14 август 2020 г.

ATC-Пеперуди

Както писах преди няколко публикации палитрата на Lindy's Gang за август много ми хареса, та спретнах и едни бързи ATC-та. 




За да разберете как ги направих изгледайте видеото.
 


четвъртък, 6 август 2020 г.

ATC - През ключалката

Когато нямам много време за творчество, но искам да се разтоваря от натрупаното напрежение, правя ATC-та. Малки, бързи и както и друг път съм писала пристрастяващи. 
Понеже често правя такива, за да не се затрупвам почти винаги мушвам по едно, когато изпращам нещо за някоя размян или някой ми е поръчал да му направя нещо.




Finnabair-July Art Recipe /Wax, Finnabair Stamps, Micro Beads/

понеделник, 3 август 2020 г.

Арт Журнал 3

Преди повече от седмица започнах тази страница в арт журнала си. Липсата на време и това, че не бях избрала цветове, ме спираха да я довърша.
Моите любимци от Lindy's Gang ме вдъхновиха с тяхната палитра за този месец. Страхотна, свежа комбинация, която смятам да използвам отново.








неделя, 2 август 2020 г.

Картичкофурии 412-"Всичко е позволено"

Време е за Картичкофурийско предизвикателство 412. Темата този месец е "Всеичко е позволено". Може да се включите с всякакъв проект, на каквато пожелаете тема. Задава ни я Сиси Тодорова, спонсор ни е Дани Ангелова-Водно конче 
Въпреки пандемията, сега е сезона на сватбите, затова и моето вдъхновение е тази нежна, сватбена картичка-плик.





LinkWithin

Related Posts with Thumbnails