сряда, 21 септември 2011 г.

Оранжево е небето, оранжево морето...

Откакто направих първата си Magic Box кутийка ми се искаше да повторя, но не си намирах подходящ повод, докато мама не пожела да направя подарък за нейна приятелка. Искаше да е изцяло изработен от мен. И понеже въпросната приятелка е един много позитивен и усмихнат човек, се спрях на светли цветове. Освен това е и стилна и елегантна дама и бях почти сигурна че подаръкът ще й хареса. Все пак никога не можеш да си 100 % сигурен, когато става въпрос за друг човек. :) Та оказах се права. Наистина много хареса подаръка и се надявам да си го носи с удоволствие. Не си мислете, че ще си разнася с нея кутийката :), а съдържанието в нея.

Понеже тя обожава маргаритки, не за първи път правя нещо за нея, исках да сложа и маргаритка. В действително стои много сладко, но на снимката тя ми прилича на яйце.
А ето какво още й направих и сложих в малката кутийка


Кутийката отива в предизвикателството на Двете Елши-Оранжево и/или жълто 
Simon Says Stamp Challenge -Dies to Die for 

6 коментара:

Ralitsa Tsolova каза...

Маги, кутийката е много свежа, харесват ми съчетанието от хартии, надписи и най-вече- пеперудите, които кръжат около малката кутийка :) А бижутата, които изработваш са от хубави по-хубави.
Маргаритката е страхотна, даже съм сигурна, че на живо е още по-истинска.

cheryl каза...

oh just love that exploding box its just so beautiful,just love the detail and just love that jewellery hugs cherylxxxx

Miss Emerald каза...

Маги, бижутата са страхотни, а кутийката, която си направила за тях е направо великолепна - страхотни цветове си подбрала!

arcadia каза...

Много нежна и слънчева кутийка! Целият подарък е много красив и личи вниманието и отношението, с които си ги майсторила!

Joy каза...

Such a beautiful box, love it...thanks for joining us at Simon Says Challenge blog

Lionelsa каза...

Бижутата са много нежни. А кутийката - много красива. Харесвам тази цветова комбинация.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails