сряда, 4 април 2012 г.

Нежност в розово и синьо

Тази статия беше запланувана за вчера, но тъй като денят ми започна с гръм и трясък в буквалния смисъл на думите и продължи с някой не много приятни емоции и изживявания изобщо не ми беше до публикации. Важното е, че вчерашният ден все пак приключи благополучно. Пострадали няма, само малко повече изхабени нерви.
Та така, повода за днешната публикация са бижута, които направих с голямо удоволствие. Те са за Нари и нейната майка, които се надявам да ги харесат. :)
Обиците вече сте ги виждали като модел, но този път използвах тюркоаз и хематит.

 

А това е комплекта, който направих за майката на Нари. Тези цветенца стоят много нежно и смятам още да експериментирам с тях. :)






А ако искате да видите какво обичат да похапват моите мъже, за закуска заповядайте в Made it in Home, за да ме видите в едно малко необичайно поприще, за мен. :) Казвам необичайно, защото аз готвя изключително рядко. Разбира се, не мислете, че семейството ми кара на ресторантска храна, просто има кой да извършва тази дейност вместо мен. :) Въпреки това винаги, когато ми хареса някоя рецепта си я запазвам с желания да пробвам, някой ден. :) А покрай Нари желанието ми за експерименти в тази насока малко се позасили, така че може да видите и друга рецепта скоро. ;)

4 коментара:

cheryl каза...

oh Hun these are just so beautiful just love these they are amazing hugs Cherylxxx

Valchen каза...

Много красиви комплекти си направила отново! Особено ми харесва първия - чуден е!

Green-Eyed Girl каза...

Маги, вълшебнице, бижутата ти ми стават все по- голяма слабост! Винаги съм си мислела, че не бих носила розови бижута, но този комплект е толкова ефирен, че го обикнах от пръв поглед!

Диляна каза...

Цветенцата наистина са страхотни! :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails