вторник, 24 април 2012 г.

За да е красива и мама ;)

Привет,
Днес обещах да ви покажа бижутата, които си правих за рождения ден на сина ми. Все пак и мама трябва да е красива. :) 
Комплекта не е нищо особено, но аз много си го харесвам. Отдавна исках да си направя бижута в тези цвете. За случая специално си купих червен плат на точки. Бях си наумила, че цветето ще е такова и това си е. :) Използвах 3 цвята от новата колекция кристални перли на Swarovski. Новите  пролетно-летни цветове са наистина страхотни!


Да ви споделя една хитринка, която може и да сте забелязали, но все пак ако има такива, които не са. Много харесвам снимките на кулинарните блогъри и на Диляна. Имам особен сантимент към тези, които снимат върху такива дървени повърхности като тази под бижутата. Аз все още нямам такава дъска, поръчала съм на свекъра да ми направи :), та затова снимам върху хартии от колекцията MISS CAROLINE на My mind's eye.

П.П. За Течето една не много сполучлива снимка на красивата мама :)



12 коментара:

Te4eto каза...

Този път ще те критикувам!
Вярно, че хартията абсолютно ме заблуди че е дърво, обаче точно в този случай трябваше да видим красивата мама :)
Много готино изглеждат бижутата!

Dafi✿ каза...

Поздравления за красивите бижута! Цветето е приказно:)

Диляна каза...

Страхотна комбинация от цветове :-) Бижутата са се получили великолепно, а цветето е зашеметяващо, не го бях виждала като колие :-)

Колкото до дъските, аз вече си мислех, че имаш. Явно и аз се заблудих от хартиите, но пък да знаеш, че изобщо не си личи :-)

Te4eto каза...

Сполучлива-несполучлива... от мама по-красива няма!!! Питай Емо за справка :)
Вярно, изглеждаш малко уморена, но при детски купон е разбираемо пък и след толкова подготовка :). Гуш!

Анонимен каза...

Страхотни бижута - освен, че цветовете и формите им са идеално подбрани, снимките, които им правиш са винаги много хубави и вдъхновяващи ;-)
А за снимката на мама - получила се е моментна, неподправена и уловила мига на детско веселие около теб :-) Страхотна си ;-) Адмирации за всичко, което твориш.

Valchen каза...

Mаги, чудесни са бижутата - точно в актуалната за сезона морска цветова комбинация. Вдъхнови ме и аз да си направя бижута в тези цветове!

BEARKIS каза...

Браво,поздравления за чудесните бижута!!!

Miss Emerald каза...

Маги, това е една твоя публикация, която очаквах с голяяям интерес и нетърпение! Не за друго, а защото ми бе интересно какви точно бижута си приготвила и когато ги видях успях да кажа само "Ааааах, че сполучливо!". Невероятно добра комбинация не само от елементи, но и от цветове! Браво!

Lionelsa каза...

Стрхотни са! Още повече, че са в любимата ми цветова комбинация.

Людмила каза...

Чудесный комплект! Браво!

Green-Eyed Girl каза...

Ех,че красиви! Маги, прекрасни бижута! Също като теб :)

VioletCloudlet каза...

Маги, мила, ти си невероятна с бижута или не... Спор няма че си уцелила десетката във всяко едно отношение с тях- цветове, стил, дизайн... но с тях или без тях ти ВИНАГИ ще си СТРАХОТНА!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails