четвъртък, 13 септември 2012 г.

Огледални картички

Такова творчество кипи у нас! На моето бюро са натрупани хартии, филц, ципове, лепила... Емо доволно реже до мен една рекламна брошура с къдравите ми ножички, които мислех да изхвърля. Нарязаните или накъсаните хартийки, каквото не успее да отреже се къса, се пускат още по-доволно на земята. :))) 
Наминавам на бързо да покажа 2 картички и  отивам да събирам хартийките от замята и на разходка. :) Правих ги за наближаващия първи учебен ден, за 2 първокласнички. По принцип не обичам да правя еднакви неща, но тъй като са за близначки нямаше как. Направих ги огледални, за да има макар и минимална разлика.Имаше още една снимка, на която се виждаха 2-те картички изправени една до друга, но когато я отворих на лаптопа се оказа, че е по-зле и от тази.


6 коментара:

Addii каза...

Чудни са Маги!

Ellie каза...

Ех, че са сладки! Като майка на близнаци съм сигурна, че ще оценят старанието ти да направиш две хем различни, хем еднакви картички. :)

Miss Emerald каза...

Маги, ама много сладурски картички са си получили! С кеф да тръгне човек на училище! Много ми хареса и разликата, великолепна хрумка.

AnjaCardz каза...

Very cute card with little "Erasmus"! Thank you so much for joining us at Mo's Digital Challenge!

Hugs, Anja

Grenouille Greetings каза...

Two super cute cards! I love how you have made them mirror images of each other for the twins! Thank you for coming to play at Sketch Saturday this week! Hugs, Lesley

Мария Стоянова каза...

Чудесни са Маги. На добър час на бъдещите ученички, много здраве и късмет в учението и на двете :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails