петък, 11 януари 2013 г.

Ретро парти

Със съпруга ми посрещнахме 2013 г. в приятели. Събрахме се няколко семейства и идеята беше да си направим парти в стил 80-те. Не ни се получи много, някой от гостите го саботираха и отказаха да се облекат в ретро тоалети. За мое голямо учудване съпругът ми бе от хората, които приеха идеята с усмивка и с помощта на родителите му, които помогнаха с някой автентични детайли по облеклото, се получи желаната визия. :) Аз също се постарах да изглеждам ретро. :)
Разбира се, както често ми се случва, доста неща ги правя в последния момент. На 30 декември си направих подходящи за тоалета ми бижута. Имах малко черна изкуствена кожа, капси, които мъжа ми постави, защото инструмента който имахме изискваше повече натиск и верижки. Пиша имахме, защото седмица по-късно, след поставянето последователно на около 40 капси, инструмента се огъна и вече не става за ползване.


За панделката използвах и малко синя тел, за да си подхожда с туниката ми. Панделката всъщност е брошка, но я прикачих на една диадема.

А ето ни и нас в цялата ни прелест. :)))


7 коментара:

Valchen каза...

Маги, мен ако питаш вие сте отсрамили цялата група - страхотно ви се е получило ретро излъчването, а и ти си се постарала за снимките да са в същия ретро дух!

Le каза...

Всичко е прекрасно! Гледах снимките ти във ФБ и много им се радвах!

Елена каза...

Прекрасни сте!

kenli каза...

Бъзхитително! Каква страхотна идея! Браво на вас! Ето така се прави купон!!!

Deni каза...

Изглеждате страхотно! Ретро визията много ви отива!

Ani каза...

Ехаа, страхотно! Много добре се е получило! И аксесоарите са страхотни! Браво!

Kati каза...

Сладури!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails