неделя, 27 януари 2013 г.

Балеринки

Преди Коледа с мен се свърза една дама и искаше първият рожден ден на дъщеричката й да е "прекрасен и уникален". Имах достатъчно време за работа, тъй като той бе вчера и искрено се надявам, че съм успяла да допринеса за празника да е такъв. 
Темата бе балет. Първо бяха поканите. Избрах много сладък печат на Mo's digital - Fifi, спазих цветовете и се получиха доста симпатични покани.



После получих задачка, която първоначално ме затрудни- подаръчета за гостите. Нямах никаква идея какви да са. Поговорих си с Вили, често тя ми е съветник, когато съм затруднена и порових в нета. Предложих няколко идеи на майката и тя избра хартиени торбички за лакомства. Изхвърлих малко повече хартия докато улуча правилната сгъвка, но накрая се получиха.
Нямаше как да използвам хартията, която ми бе за основа за поканите, тъй като ми останаха парчета  различни по големина. Взех си лепяща цветна лента и много ми харесва как се получи с нея.




10 коментара:

nuschinka каза...

Много са сладурски, Маги! И поканите и торпичките! Поздравявам те!

BEARKIS каза...

Фифи е прекрасна и твърде добре стои на поканите,поздравления!!!Една идея(ако не е нахално от моя страна?)-бих сложила надписа върху лентата...Хубава неделя!:))

Маги каза...

Благодаря, Нуше, Бисе!:)
Бисе, не е нахално. :) Не съм се сетила да да пробвам как би стоял там.
Хубава неделя и на вас, момичета!:)

Ivolina каза...

Страхотни покани и много хубави пликове!

kami_bonbona каза...

Много бонбонени и женски покани и пликчета :) Балеринската тема много ми допада като идея, справила си се чудесно Маги :)

Addii каза...

Страхотни са и поканите и торбичките!Приказни !

Em каза...

Всичко изглежда прекрасно! Наистина си направила един прекрасен и незабравим празник за малката принцеса и съм сигурна, че майка й е останала очарована!

Гуш
Ем

Ellie каза...

Много сладурски са станали и поканите, и торбичките! Доста труд си хвърлила, но пък си е струвало и съм сигурна, че усилията са допринесли за настроението на партито. Хубав и усмихнат ден!

Елена каза...

Прекрасни са! Малката принцеса ще получи желания празник. Поздравления!

Being shMe каза...

Маги, страхотни са. Много красиви и по детски чисти. Възхищавам се на прецизността ти, изисква се много търпение и любов, които личи явно, че ти имаш :) Браво ххх

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails