четвъртък, 14 март 2013 г.

Закъсняла 8-мо мартенска

Трудно се организирам напоследък, изникват ми разни непредвидени неща и ангажименти. Записах се в картичкофурийската размяна почти в последния момент. Имах достатъчно време уж да направя картичка. Готови нямам, винаги правя персонална за моето късметче, но Емо миналата седмица се разболя и си се гледахме двамата. Не успях да измайсторя нещо навреме. Така моята картичка отпътува при Тони едва в петък и пристигна при нея след празника.
Искаше ми се картичката да е цветна, но да е по-различна от тези, които правя напоследък. Замислих се, че отдавна не съм правила картички само с цветя и цветни хартии. В началото, преди да си купя първите акварелни моливи, правех такива картички. 


Цветето е по урока на Вили. Тя така ме вдъхнови с тези нейни хризантеми, че скоро ще си направя цяла градинка. :)


А какво получих аз за 8-ми март от Елена, можете да видите тук.

6 коментара:

VioletCloudlet каза...

Маги, страхотно цвете за акцент си измайсторила! Поздравления!

Em каза...

Много е красива, Маги! Тези цветове са толкова нежни и така добре си пасват! особено ми хареса цветето, което си направила!

Гуш
Ем

Елена каза...

Много красива картичка, Маги. Цветето е много сполучливо , пък и лесно за изпълнение. ( направила си страхотна снимка на моята картичка, на този фон изглежда много добре :)))

Bo каза...

Много е цветна и красива, а цветето е много ефектно!

Toni каза...

На живо е още по-красива! А хризантемата е разкошна! Благодаря ти, Маги. И аз още не мога да се събера, от сдмица не съм публикувала!!! Утре ще поправя грешката.

honey_bunny каза...

Маги, суууупер сладка картичка си спретнала на Тони! <3 :) Заслужавало си е чакането! :) Хризантемката и на мен много ми грабна окото, страхотен акцент! Браво! :)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails