събота, 2 март 2013 г.

Нещо ново


Поводът за тази картичка е 30 годишен юбилей на дама, която не познавам. Аз лично посрещнах с голям ентусиазъм моя, но знам, че на някой жени тази възраст им действа малко депресиращо и стряскащо. Поради тази причина се постарах да е весела, цветна и не сложих цифри или надпис честит юбилей. Имах пълна свобода на действие. :) Използвах някой от най-новите си материали. Дизайнерските хартии са на My mind's eye взех си ги с намаление от един сайт и много се радвам, че го направих, защото блокчето ми хареса още повече на живо. Печата е на Stamping Bella. Аз просто съм влюбена в тази серия печати с прекрасни девойки, за съжаление съм ги виждала да се продават само в САЩ. Печата с надписа от вътрешната страна също ми е нов.


Комбинацията от оранжево, синьо и сиво много ми хареса. Стои нежно и свежо, непременно ще я повторя. :) Използвах скеча на Hobby Challenges. Сложих няколко малки цветенца, но не ми се искаше да я претрупвам, за да изпъква печата.



Предизвикателства:

16 коментара:

Kaxala каза...

Картичката е много весела! Много ми харесва как роклите са от дизайнерска хартия, но не мога да преценя как точно си ги направила, никъде не виждам ръбчета или снаждане. Би ли споделила?

Маги каза...

Благодаря, Дени! Нищо специално не съм правила. Техниката си е стандартна за Paper Piecing. Печата е гумен, отпечатвам на бялата основа за оцветяване и после отпечатвам рокличките на дизайнерските хартии, изрязвам и залепям с лепило. Това е. :)

Kaxala каза...

Значи наистина съвършено си го направила, просто не личи! Наистина съм впечатлена!

Kati каза...

Маги,наздраве с пълна чаша вино за свежарската ти картичка.

tangenta каза...

И на мен много ми харесва избора ти на цветове - хем си партнират чудесно, хем ми се струват съвсем на място за сезона - ту топло, ту прохладно. А тоалетите от дизайнерска хартия допринасят за празничното въздействие на картичката и акцентират върху повода. Чудесна е! Благодаря ти, че се включи в Хоби предизвикателството.

Елена каза...

Уау! Как да не се влюбиш в печатите - толкова са хубави. А този,който ти си избрала е идеален за повода. Картичката е прелестна!

Heather каза...

A stunning card, I love your colour scheme and pretty papers. Your images are gorgeous and fabulous paper piecing!!

Thanks for joining us with Simon Says Stamp challenge,
hugs
Heather xx

Bo каза...

И на мен страшно ми хареса! И комбинацията от цветове, и хартиите, и изобщо цялата картичка е много свежа и зареждаща със настроение!:)

Людмила каза...

Очаровательные девочки и чудесная открытка!

Dawny P каза...

This is lovely :) What a fabulous design, I love it. Thank you for joining us over at the Simon Says Stamp challenge, hugs, Dawny x

Being shMe каза...

Ехааа.Маги, такова парти настроение сега ми създаде и така ми се допи нещо цветно, че проточих лиги от тук до Китай. Страхотна, направо убийствена комбинация на десени и цветове. А вълшебният печат и paper piecing-ът са черешката в коктейла. Браво по сто :)ххх

KalySto каза...

Разкошна е! Откакто си я публикувала всеки ден се отбивам да се усмихна на тези сладурани! Цветовете са невероятни, а мадамите и тоалетите им са ПРЕВЪЗХОДНИ!
Благодаря ти, че сподели с какво Ново се Забавляваш :)

Mila каза...

Маги, разкошна е! Хартиите наистина са страхотни, така да ги уважавам тези MME :) Картичката ти много ми допада, създава ми страхотно настроение! Много се радвам, че се включи в нашето придизвикателство в Hobby Challenge!

skylife каза...

Големи кипри са тези дружки! Да - това с 30-те не го разбирам, макар че ги минах...акъл повече не получих ;-)

Мисля, черожденничката ще остане мнооого очарована!

CraftyEllie каза...

Ммм прелестна е - заредена с настроение и никакви намеци за възраст (която така или иначе е прекрасна, може би най-хубавата :))Честити нови материали, човек никога няма достатъчно,нали ;)

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Аз се влюбих в цветовата комбинация и в хартиите, които си ползвала. Техниката е една от любимите ми (така и не съм я усвоила добре, но много харесвам картички, правени с нея!) Усмихваща, позитивна и носеща радост и празнично настроение картичка!
Благодаря ти,че я сподели с нас в Хоби предизвикателство 33, зададено от Мила и Таня!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails