понеделник, 6 май 2013 г.

За бебе Манол

Христос Воскресе и честит празник на всички именници, които празнуват днес!

На 08.03.2013, станах леля...ох, май съм стринка, малко бъркам роднинските връзки, за втори път. Едва вчера видяхме вече не толкова малкото бебче, тъй като се роди в Германия. Обикновено на най-близките в последно време подаръците са парични, всеки да си вземе каквото пожелае или родителите  да купят каквото сами харесат. Тук, обаче исках да остане и нещо за спомен. Вдъхновена от красивите албуми на Вили и Нели, му направих един. 



За основа на страниците използвах акварелен картон, много ми хареса как стои текстурата. Всички печати са на Lili of The Valley. За корицата използвах All Our Dreams, а за вътрешните страници-Babies Companion Stamp Set. Специално за албума си взех няколко листа от колекцията Bundle of Joy Boy на Echo Park.




 Всички елементи от бирен картон са изрязани от LenyArt.







Направих един малък плик за паричния подарък и поставих всичко в кутия, която направих за целта. Не стана толкова красива като на Ани, но времето малко ме притискаше, а не намерих такава големина,каквато търсех. Опитах се да превърна дефектите в ефекти, не знам до колко успешно.


8 коментара:

Диляна каза...

Маги, албумчето е прекрасно! :-) Сигурна съм, че родителите на малкия Манол много са го харесали, а той със сигурност ще го оцени като порасне :-)

Being shMe каза...

Чудесен е, Маги. Много красив и изпипан. Да е жив и здрав малък Манол и още много поводи да дава на леля-стринка за чудни ръчно сътворени подаръци :)ххх

Jingle каза...

This is very sweet! So cute! Thanks so much for playing along in the Simon Says Stamp Happy Mail Challenge!

goldie каза...

Много красиво албумче и прекрасно декорирано!Честит ти племенник.Много здрав и усмихнат да е Манолчо!

VioletCloudlet каза...

Маги, албума , който си направила за племеника си е прекрасен! Поздравления!

merypoppins каза...

Честит племенник!!!
Албумът е един прекрасен спомен, който малкият мъж ще разглежда след време!!!
Чудесен замисъл и чудесно изпълнение!!!

CraftyEllie каза...

Честито, лелче! Да ви е жив и здрав мъникът! Албумчето е чудесно и със сигурност ще съхрани прекрасни снимки за спомен. Разгледах го с удоволствие и си помечтах за времето, когато и аз ще вкарам машинката в употреба :)

Bo каза...

Много е сладурски, изчистен и страхотен албума! Разкошни хартии и елементи!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails