понеделник, 30 декември 2013 г.

Последно за 2013 г.

С голямо закъснение Честита Коледа!
Тази година мина неусетно бързо. Не успях да направя толкова много неща. Едно от тях е, че не успях да довърша подаръците за играта Pay it Forward. Мили момичета, които се записахте не съм ви забравила и до края на януари ще ви изпратя моите подаръци.
Днес ще ви покажа няколко неща накуп. Първия таг трябваше да го публикувам по Коледа, но ме събори някакъв вирус, от които още не съм се възстановила и изобщо не ми беше до публикации. 


Направих го вместо картичка за Картичкофурийската коледна размяна за Валентина Иванова.



Следващите 2 тагчета ги правих по поръчка. Отзад са с джобчета, като тези от коледната размяна на тагове.



И да завърша с една картичка, което правих преди доста време, но съм забравила да я публикувам. Много мила ми стана тази поръчка, защото дойде от майката на едно момче. Тя искаше картичката да допълни подаръка му за неговата приятелка, която бе рожденичка.



Тъй като това ще ми е последната публикация за 2013 г., ви пожелавам весело и незабравимо посрещане на НГ! Внимавайте какво ще ви се падне от новогодишната баница. :) Моят късмет от миналогодишната вече се сбъдна и макар че ще си го "получа" чак през юни, му се радвам много...;)

4 коментара:

Toni каза...

Маги, чудесни творения. Картичката ми е фаворит, много е сладка. Весело посрещане на Новата Година, Честита Коледа със закъснение и много усмивки! А късметчето от баницата дали е това, която си мисля...каквото и да е съм сигурна че е прекрасно, щом ти му се радваш:)

vilini каза...

Красота! Маги, весело посрещане на Новата годна и на теб!

VioletCloudlet каза...

Маги, прекрасности както винаги ;) Весело посрещане на Новата година и на пролет/ лято един голяяяям подарък ;)

cheryl каза...

Wow these are amazing love the tags happy new year hun hugs cheryl x

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails