петък, 16 март 2012 г.

Време за награди-Made it in Home

Здравейте,
нямам почти никакво време напоследък. Затова и искам да се извиня на всички, че не успявам да коментирам в блоговете ви. Тази година реших да помогна за Пролетния карнавал на ДБМ-Русе и почти цялото ми свободно време е заето в подготовката на аксесоари за коса за там и за още един базар- за Митко, който се нуждае от лечение. Но не си мислете, че съм направила кой знае колко, все пак с 2-годишен малчуган свободното ми време е доста ограничено. :)
Освен това с голямо старание подготвих три скромни подаръчета за първата годинка на Made it in Home
Висулка от тел и мъниста 
Обици от естествени камъни-корал и тюркоаз
Брошка-фиба от тюл 
Картичките не са надписани и могат да станат чудесно допълнение към някой ваш подарък. :)
Изненадите не свършват с тях, защото и останалите момичета от екипа на сайта също са подготвили по три награди.Условието за участие е да харесате страницата на Made it in Home във Фейсбук, да си харесате един от всички предложени подаръци тук и да напишете коментар под снимката. Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 26.03.2012. Надявам се всеки от вас да намери нещо за себе си :) Забавлявайте се !

3 коментара:

VioletCloudlet каза...

Маги, нещата които си направила са кое от кое по- красиви. Ако имах правото да участвам в играта...мамоооо... а ако можех да избера повече от едно нещо- гледай ми 'сеира'. Пожелавам ти успех в начинанията с които си се захванала. Тази благородна кауза си заслужава всяка секунда работа!

Lionelsa каза...

За добрите каузи време винаги ще с енамери :-)

Mila каза...

Маги, големи красоти си сътворила :)
Радост за окото :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails