петък, 14 декември 2012 г.

Коледно

Хм, учудващо вчера ми дойде някакъв невероятен коледен порив... И като се започна едно оцветяване, рязане, шиене... Резултата е цели 13 коледни картички + 2 още започнати. Да, да, добре прочетохте 13. За мен си е направо рекорд. Е, 13-те са си много семпли, защото празниците вече "чукат на вратата", но пък  повечето ще изпращам от името на фирмата ни, така че са идеални за целта.
Днес довърших една от започнатите с оцветената за целта картинка. Започнах я с идея да е в синьо и кафяво, но незнайно защо оцветих палтенцето в розово и смених цветовата комбинация.
За снега използвах Twinklets-Diamad Dust, a oчите подчертах с Glossy accents.

Предизвикателства:

Simon Says.... What's Your Favourite  /Saturated Canary Digi, my sewing machine, Glossy accents/


Та като съм на коледна вълна да си покажа и играчките за елхата, които правих преди няколко седмици, по урока на Вили. Съвсем не станаха толкова хубави като нейните и беше голяма мацаница с горещия силикон, но като за първи опит толкова. :)
6 коментара:

vilini каза...

С розовко е станала много нежна.
А Коледните топки са прекрасни!!!

Exclusively by Mel каза...

I so love this very pretty image, and she looks beautiful on your card!!
thanks so much for joining us at Deep Ocean, Love,melly. xxx

VioletCloudlet каза...

Маги, и картичката, която си показала и топките са много, мноооого сладки ;)

Ellie каза...

Чудна коледна картичка и мнооого сладки топки! И двете МНОГО ми харесват :)

Диляна каза...

Ехеее, Маги, цели 13 картички :-D Дори в най-смелите си мечти не мога да си представя да направя толкова много картички. Като знам и колко още имам да правя, а до Коледа остава малко повече от седмица, все по-невъзможно ми се струва да успея :-) Картичката, която си ни показала е чудесна, чакам и останалите :-)

cheiron каза...

Wonderful image! Wonderful coloring. Thanks for playing along with us this week in the "What's Your Favorite" challenge over at the Simon Says Stamp Challenge Blog.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails