събота, 22 декември 2012 г.

"Предай нататък...Moleskine и късче любов"

Най-после и при мен дойде тефтерът на Тони. Всъщност беше при мен до вчера. Вече се надявам, че е пристигнал успешно в Асеновград. :) Да ви призная съвсем умишлено се записах по-назад в списъка с желаещи да си попълнят страничка, за да мога да се насладя на вече направените. :) Първите няколко дни след като пристигна ги разглеждах с удоволствие. Всички страници са толкова хубави и различни.  
Имах някаква бледа идея какви искам да са моите странички, но тя се избистри едва, когато наистина се захванах с тях. Опитах се да съчетая нещата, които най-много харесвам- дистрес мастилата; накъсани листчета; шевове,колкото по-криви, толкова по-добре :), любимите ми цветови съчетания-кафяво и синьо, и червено и синьо. 


Основата направих с дистрес мастило Broken China и отгоре напръсках страниците с Glimmer Mist-Old Lace лявата страница и Glimmer Mist-Pearl дясната и използвах техниката показана тук. Определено много ми харесва, но имам само тези два цвята Glimmer Mist, но при първа възможност ще си взема още.
В пакета с тефтера който пристигна от Вили имаше и подарък, който можете да видите тук, както и картичката, с която приятно ме изненада Валя за рождения ми ден. :)

4 коментара:

Диляна каза...

Маги, страхотен е твоят отпечатък в тефтерчето! Много ми хареса и посланието и изработката :-) Браво! :-)

Veselina каза...

Красиви и много нежни странички! Техниката е впечатляваща и резултатът е супер!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Много нежни и красиви странички...И аз следя с интерес движението на тефтера..

Toni каза...

Много сладки, усмихващи и красиви страници! Благодаря, че се включи в проекта!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails