четвъртък, 16 февруари 2012 г.

Таг-книгоразделител

По принцип не чета две книги наведнъж. Предпочитам да си дочета 1-та и тогава да започна следващата, но макар и много рядко ми се случва. И тъй като имам само един книгоразделител, подарък ми от Миленка, ми се налага да си отбелязвам страниците на 2-та книга с листче. Новото предизвикателство на Тони ми даде чудесна идея за тагче-книгоразделител.
Исках да има напукан ефект и вероятно с ембосинг пудра щеше да се получи по-добре, но нямам от тази специалната за напукване, а с обикновената не ми се получава.
Фона е направен с въздушните балончета, които се използват за опаковане. Ама как го обясних, не знам как се казват, дали ме разбрахте?! :) Та тези балончета ги напръсках с Glimmer Mist "Old Lace" и ги използвах като печат. :)Предизвикателството на Тони - Монохромен таг с ярък акцент / При мен ярките акценти са камъчетата и както е видимо са повече от 1, така че Тони имаш свобода да ми изтриеш участието ако решиш./ :)
Ами това е, дано ви харесва. :) Хубав ден!

16 коментара:

Handmade_by_MaDe каза...

Много е нежен и стилен,а идеята с балончета за печат е върха,успех,Маги!

Maria каза...

Разкошен таг си направила! Поздрави..

Пъстър свят каза...

Прекрасен таг, Маги! Поздравления!

Te4eto каза...

Ухааа, идеята ти за нестандартно приложение на пукащо пликче ме разтопи! Много е стилен книгоразделителя!

Маги каза...

Благодаря ви, момичета! :)Само искам да допълня, че идеята за пукащото пликче не е моя. Бях я видяла в нечий друг блог, но за жалост не се сещам в кой.

Julka каза...

Страхотна идея за пукащото пликче :))
А тагчето е супер :)

Miss Emerald каза...

Маги, по принцип и аз като теб обичам да прочитам книгата докрай и тогава да започвам втора, но ако имам такъв книгоразделител винаги ще имам втора книга за четене! Страхотен е и с прекрасни ефекти! Смятам, че и с тази пудра напукания ефект е не само видим, но и сполучлив! Що се отнася до единия акцент - при теб камъчетата са върху двете пеперуди, но са еднакви, така че за мен няма проблем!
Благодаря ти, че се включи в Предизвикателство №3 и пеперудите ти долетяха с толкова красив блясък, носейки част от вълшебството, което си вложила!

Bo каза...

Много красив таг! А пеперудите са приказни!

Lorraine A каза...

fabulous bookmark/tag :-) the simple deisgn is gorgeous :-)


thanks for joining us on the Simon Says Stamp Challenge :-)
luv
Lols x x x

Giò каза...

You bookmark is such beautiful!!!
Thanks for visiting my blog... I am a new follower!
Hugs
Giò

Linda Elbourne каза...

Beautiful work ... Thanks for joining the team at Simon Says Stamp and Show this week ... we hope to see you again soon!

Лара каза...

Красив е! Харесва ми как с този изчистен вид се постига толкова силно въздействие-за мен излъчва уют, топлина и нежност.Харесва ми :)

febe каза...

Awesome work for a tag. This made me realize that I need to have books again. Beautiful!

android developer market

*щурчо* каза...

Страхотен е...Изчистен и нежен..А идеята с пукащите балончета е дала уникален ефект при теб!Успех!

Ariadna каза...

Страхотна идея и изпълнение!

Olga Wright каза...

so girlish bookmark, i love the soft colors of it... and yes the bright accent is really wonderful, it really added class to the bookmark.
quality website design

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails