събота, 17 декември 2011 г.

12-ти опит

Аз вече започнах с изпращането на Коледните картички. Още няколко ме очакват да ги довърша, за да отпътуват и те. :) Тази, която ще ви покажа вече пътува към своите притежатели. Съчиних им и малко стихче. Дано им хареса. :)
Сега сигурно се чудите защо публикацията е озаглавена така. :D Ами просто това е 12-ят ми опит да оцветя тази толкова сладка картинка. Имам я от повече от месец, но с акварелните моливи все не ми харесваше как става. Накрая реших да изчакам да ми пристигнат копиците. Естествено като се захванах с нея все не ставаше и не ставаше.Та накрая на 12-ят опит ето резултата. Имам си някой забележки, но като цяло съм доволна.


Simon Says... SKETCH TIME!!!
Saturated Canary Challenge- Christmas Party
Marianne Design Divas-It's Christmas
Двете Елши-Коледен конкурс

13 коментара:

daisy каза...

Много хубаво се е получило! Чудна е! Браво!

Ivolina каза...

Маги, картичката е просто прекрасна и оцветената картинка също. Обаче си голяма работа признавам ти. 12 пъти е с цели 11 повече отколкото бих се пробвала аз. Браво на тебе.

Renkata каза...

Magi super e stanala.
Bravo.

Unknown каза...

Маги,разкошна е,незнам какво не си харесвала на предните 11,но тази е толкова сладка,поздрави :)

Green-Eyed Girl каза...

Маги, чудесна се е получила и картинката, и картичката ти! Поздравления!

Miss Emerald каза...

Маги, тооооолкова е хубаво оцветена! Разкош! Вглеждах се, вглеждах се, ама така и не открих от какво има да си недоволна! Но.... ти си знаеш! На мен ми харесва много и оцветяването, и самата картичка! Жестока е!

dani's cards каза...

Маги,трябва да призная,че си голям инат след като си оцветявала цели 12 пъти! Не знам какви са били другите 11,но тази е перфектна!

Lionelsa каза...

За да си творец, трябва да си упорит :-)но резелтутатът определено си заслижава. картинката е страхотно оцветена, а картичката с много топли цветове.

Addii каза...

Много е красива картичката ,а печата е страхотен и чудесно си го оцветила!

Deni каза...

Много хубаво си оцветила картинката! Чудна е!

Esi каза...

Страхотна е картичката, а и оцветяването. Вече се замислям дали да си купя копици, щом е нужна такава упоритост. Но определено си е заслужавало усилията, момиченцето е като истинсто.

Mila каза...

Маги, това с опитите няма значение, важното е да си доволна от резултата, а на мен лично той много ми харесва /честити копици :)и да си ги ползваш със здраве :)/ Картичката е станала много нежна и сладурска, а печатчето е оцветено супер :)

Christine каза...

Wow, your card is beautiful!! Love the coloring of the image and your take on the sketch!! It's a wonderful Christmas card!!
Thank you for joining us on the Simon Says Stamp Challenge blog.
xoxo, Christine

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails