събота, 23 май 2015 г.

Хвърчила

 За тези странички си бях нарязала няколко балона. Търсейки й подходящ надпис, случайно попаднах на този и балоните бяха заменени с хвърчила. Фона направих с акварелни моливи. Облачетата изрязвах на ръка и после, за да изглеждат пухкави, ги покрих обилно с натрошено кадифе.
Вероятно ще виждате по-рядко надписи на чужд език в моя журнал. По принцип предпочитам да са на български, но съм малко ограничена от към печати и шрифтове.





2 коментара:

honey_bunny каза...

Ей, Маги, супер е! Любима комбинация от магента и циан. :) <3 Ще чакам да прочета отзиви от това как се държи кракле боята при теб, защото при мен на картичките върху акварелните моливи винаги се олющваше и за арт журнала още не съм се осмелила. ;) Чакаме те и с нещо бухалесто в първото микс медия предизвикателство на Картишока! :)

Kati каза...

Маги, обожавам ги тия твои цветови комбинации и това е. Яка мисъл и чудесна илюстрация на нея. Колкото до текстовете - и аз определено предпочитам българските такива, но трябва да признаем, че някои английски нямат добър превод. Но пък има и много добри наши си мисли, които чакат да бъдат илюстрирани с някоя подобна готина страница. Честит празник ти желая.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails